Brasiliansk Fotball Tips av Larsi90

Fin dag på fredag da begge tipsa sitter å folk bør ha dratt inn fine penger IGJEN !! Ikke tipsa idag da var utpå en tur igår å sier det for endte gang at det vil verra dager jeg ikke tipser da tar det mere lungt i år samt har en del andre ting å ta meg av i hverdagen så da vet dere det ! Legger ut tipsa til Lars i Brasiliansk fotball for dere som ikke har fått de med i komentar feltet idag dog med noe kort frist men ! Mega bra at folk bidrar her inne da de har noe. At folk har noe å utsette på det andre deler her inne er greit men kom med konstruktiv kritikk,ikke dritt kasting å det er jeg som bestemmer her inne om hva som kommer ut å ikke så ere missnøye med det så bare gi FAEN,man følger av fri vilje,ingen tvang. Jeg har også nevnt før at hvis dere har en idrett dere brenner for å har litt innsikt er det bare å spørre på chatten ell sende meg en mail så kan dere få lagt ut tipsa deres her da forandring bare fryder folkens. Ha en fortsatt fin kveld  å lykke til for dere som følger noe av detta :D

 

 

Da er det tid for litt Brasiliero igjen og jeg legger opp beste odds på utfall jeg finner! spiller på Betsson så det blir mye odds derfra, fører også regnskap med oddsen fra Betsson.

Kampstart er kl 23.30 på dagens 3 kamper! Lykke til hvis du følger :)


 


Corinthians - Bahia // under 2.5 Mål // 1.90@MarathonBet 4 Units !

Jada, vet om ett par som tenker " nei ikke enda ett underspill " men må nesten prøve meg på denne! Corinthians mangler bl.a: Emerson(Spiss), Alessandro(Forsvar), Ralf(midtbane) og målfarlige Paulinho som har stått for 5 goaler på 17 kamper fra sin midtbaneposisjon.

Bahia mangler bl.a suspenderte Jones(spiss) Avine(Forsvar) og toppscorer Souza(Spiss) som har vært ute i 5 kamper! bahia har i disse 5 kampene kun scoret 3 mål !!

For å ta litt statstikk har Corinthians 23-15 på hjemme og Bahia 17-21 på borte.

4 av de 5 siste mellom disse har endt med 0 eller 1 mål!

1-0?

 Gremio - Coritiba // Gremio -1 // 2.55@Betsson 7 Units!! // Gremio vinner mot 0 // 2.55@Betsson 3 Units!

Dagens spill etter min mening da Coritiba har hele 12 mann på skade/suspensjonslisten! Kan starte med Gremio som mister viktige, Moreno (9mål på 23 kamper) med suspensjon! Men utenom dette er man ikke svekket å man skapte mange STORE sjanser mot Fluminense borte i midtuken(2-2). Hadde man vært mer effektive hadde man ledet med 2-3 til pause! Fikk rødt kort i 2 omgang og kom tilbake når de lå under 2-1 og burde vunnet kampen. Kommer minst til å få like mange store muligheter idag mot ett coritiba som opplever mannefall så det holder! Lincoln (Midtbane med 27 kamper) og Deivid(Spiss, 6 mål på 7 kamper) må stå over med suspensjon siden sist! på skadelisten finner vi Primao (11 kamper) Escudero ( 14 kamper) i tillegg har de Demerson(Forsvar), Ayrton(Forsvar) Everton Costa(Spiss) og pereira(Forsvar) ute.. de har hele 7 forsvarspillere totalt ute til denne matchen!

Gremio er kjempe sterke hjemme med 11-2-2 og en målforskjell på 27-9, Coritiba forferdelige borte med 3-3-8 og en målforskjell på 17-31! På de siste 3 kampene på gremio sin hjemmebane mellom disse lagene har det endt 2-0 1-0 og 2-0!

Ser ikke helt hvordan, Marcel som mest trolig starter alene på topp og kun har scoret 1 mål på 10 kamper!! og coritiba skal klare å holde unna for det gremio presset som måtte komme!

H!!!

 Palmeiras - Cruzeiro // Under 2.5 mål // 1.85@MarathonBet 5 Units!

Prøver meg på nytt med underspill i Palmeiras da den satt som ett skudd sist! Palmeiras med en fin og viktig 0-1 seier borte mot Bahia som er utrolig svake offensivt! møter ett litt annet lag i cruzeiro men er ikke noe målmaskineri det heller!! Cruzeiro mangler viktige Wellington Paulista( Spiss ) som står med 9 mål på 23 kamper å er toppscorer for cruzeiro! Viktige Valdivia fortsatt ute for palmeiras men ellers ikke noe stort å melde derfra!

Tror på ny målfattig kamp for cruzeiro og palmeiras som begge har spilt under 2.5 i sine siste 3 kamper!

1-1?

 Lykke til.

 http://www.sharps.se/spreadsheet/19753

Larsi90

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

oddstips247

oddstips247

39, Oslo

Aktiv på oddsen siden den blei lansert i Norge under OL i 1994 så dreven i gamet.Tips på hockey vinterstid samt vintersport. Klikk deg gjerne inn på en av bookiene nedenfor for en bonus ! Skulle det være noe du lurer på er det bare å slå av en hyggelig prat på chatten eller send en mail : oddstips247@hotmail.com

Pinnacle Sports Ice Hockey odds
hits